#krušne zgodbe: BIO babičin kruh

Se še spominjate kruha, ki ste ga jedli pri vaši babici? Kruh je bil pripravljen z ljubeznijo in iz dobrih sestavin, ki so bile nekoč pridelane samo na ekološki način. V Pekarni Grosuplje smo šli zato še en korak naprej v pripravi kruha. V našem razvojem oddelku so skrbno pripravili recepturo in izbrali kakovostne ekološke sestavine za kruh. Peki so s svojo zavzetostjo zamesili ekološke sestavine in zadišalo je po novem krušnem izdelku, ki ga povzdiguje tradicija in domačnost. Iz naše pekarne je zadišalo po novem Bio babičinem kruhu, ki vas bo prepričal s čudovito kombinacijo moke in semen (12,7 %), ki so v celoti ekološko pridelane in certificirane. Pripravljen iz pšenične bele, črne, ržene polnozrnate, ovsene ter ječmenove moke, okus pa nadgradi mešanica semen sončnic, lanu in sezama. Zaradi svoje bogate sestave predstavlja vir prehranskih vlaknin. Bio babičin kruh je modelni kruh z rustikalno skorjico, ki je hrustljava in bogato posuta s sončničnimi semeni. Sredica je mehka, enakomerno luknjičasta z vidnimi semeni, sočnega in polnega okusa ter bogate arome. V Pekarni Grosuplje delamo na kakovosti naših izdelkov. Surovine kupujemo od preverjenih dobaviteljev, ki imajo ustrezne ekološke certifikate. Kakovost pa nadgrajujemo še z redno kontrolo certificiranih ekoloških surovin v našem laboratoriju ter v zunanjem certificiranem laboratoriju, kjer se opravljajo dodatne analize o kakovosti surovin.