Pretekli teden so v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani podelili jubilejne nagrade za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke. Prestižen dogodek je gostil slovenske gospodarstvenike in gospodarstvenice z večletnimi odličnimi poslovnimi uspehi in rezultati. Rdeča nit letošnje prireditve je bila “strast”, saj le ta žene naprej in uresničuje sanje in zadane cilje.
Nagrado GZS za leto 2017. je prejela 1 gospodarstvenica in 8 gospodarstvenikov:
• Borut Čeh, direktor, Labena d.o.o.
• Rado Čulibrk, direktor, NIKO, d.o.o. Železniki
• dr. Robert Golob, predsednik uprave, GEN-I, d.o.o.
• Branko Kamenšek, direktor, LEK veterina d.o.o.
• Ivan Kralj, direktor, Arex d.o.o. Šentjernej
• Matjaž Omladič, direktor, Novem Car Interior Design d.o.o.
• dr. Mark Pleško, direktor, Cosylab d.d.
• Iztok Špan, direktor, Tajfun Planina d.o.o.
• dr. Flora Cvetka Tinauer, direktorica, EBA d.o.o., Ljubljana
Veseli nas, da smo lahko s pokroviteljstvom naših izdelkov k dobremu vzdušju prispevali tudi v podjetju Don Don.
Vsem nagrajencem iskreno čestitamo in želimo v prihodnosti še obilo uspehov!
AKTUALNO
Kruh brez kvasa, ki ga lahko uživate brez skrbi 30.06.2024
Kruh brez kvasa je odlična alternativa za ljudi, ki se iz različnih razlogov izogibajo uživanju svežega ali suhega kvasa v živilskih izdelkih. Nekateri opažajo, da so preobčutljivi na to sestavino, saj imajo ob ...
>VečKolesarski maraton treh občin 18.06.2024
Kolesarsko društvo Grosuplje, v so organizaciji z Zavodom za turizem in promocijo Grosuplje, je v začetku juniju uspešno izvedlo 244. kolesarski maraton treh občin. Maratona se je udeležilo preko 600 udeležencev, ki so se na sončno nedeljsko jutro podali po razgibanih trasah občin Grosuplje, Ivančna Gorica in Dobrepolje. Družine z otroci so se udeležile Družinskega maratona, ki je potekal po Grosuplju in okoliških krajih.
>VečKruh s semeni je okusen in zdrav 01.06.2024
Kruh s semeni je priljubljena in zdrava različica kruha. Testo je obogateno z dodatki, ki spadajo med neprecenljive zakladnice vlaknin, mineralov, vitaminov, beljakovin in zdravih maščob. Najpogosteje se v testo dodajajo ...
>Več