• Domov
  • Zgodba
  • Krušne zgodbe
    • O projektu
    • O kruhu
    • Naše zgodbe
  • Skupina
  • Izdelki
  • ZAPOSLITVE
  • Aktualno
  • Kontakt
10.06.2020

DRUŽINA KRUHOV IZ DOMAČE DOPEKE

Deli...
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • email
  • Pinterest

V Pekarni Grosuplje vedno iščemo rešitve, ki sledijo sodobnim trendom in izzivom, pa vendar, tako kot nekoč, z enako mero ljubezni, znanja in po izbranih tradicionalnih recepturah. Za vas smo razvili nov koncept priprave kruha imenovan Domača dopeka, ki pomeni, da skrbno pripravljen kruh do konca spečete v vaši domači pečici.

Sveže pečen domači kruh napolni dom s čudovitim vonjem topline in je v sodobnem ritmu življenja prej privilegij kot pravilo. Z novimi kruhi za Domačo dopeko bo domač kruh, postal reden del vašega vsakdana. S kratkotrajno dopeko prebudite njegovo aromo in ustvarite hrustljavo skorjico. Vsi kruhi za Domačo dopeko so vroče pakirani, zato naj vas kondenz in vlaga v notranjosti embalaže ne presenetita. S pomočjo vročega pakiranja razkužimo notranjost embalaže in poskrbimo, da kruh ostane vlažen in svež tri dni.

Kruhi za Domačo dopeko so na voljo tudi sveže pečeni v Mercatorjevih prodajalnah.

KRJAVELJ

je skrbno pripravljen, delno pečen in zapakiran v neprodušno vrečko. Hlebček vsebuje pšenično črno, polbelo in rženo moko. Narejen je po tradicionalni, dolgi metodi priprave testa z dodatkom naravnega kislega testa in brez dodanih aditivov.

KRJAVELJ POLNOZRNATI HLEBČEK

s skorjo temno bakrene barve, posut z rženo moko, je pripravljen iz pšenične polnozrnate moke, z manjšim deležem pšenične polbele in ržene črne moke. Narejen je po tradicionalnem postopku, s kislim testom in brez dodanih aditivov.

SKORJAVC

je zaradi dodanega kvasnega nastavka, krompirjevih kosmičev ter pinjenca v testu še polnejšega okusa in bogatejše arome. Zanj je značilna rustikalna skorja ter mehka in sočna sredica. Odlično se poda k jedem na žlico, narezkom in namazom.

KRAJCAR BELI

vsebuje pšenično belo moko in je izdelan po posebni dolgotrajni pripravi testa s kvasnim nastavkom. Skrivnost odličnosti in prednosti tako pripravljenega kruha so izjemna polnost okusa, izrazita aroma, hrustljava skorja ter daljša svežina kruha.

KRAJCAR POLBELI

je izdelan s pšenično polbelo, rženo moko in z dodatkom kvasnega nastavka. Skrivnost odličnosti tako pripravljenega kruha je v posebni dolgotrajni pripravi testa. Odlikuje ga izjemna polnost okusa, izrazita aroma, hrustljava skorja ter daljša svežina.

Naj v vašem domu zadiši po sveže pečenem in hrustljavem domačem kruhu.

AKTUALNO
RUSTIKALNI HLEBEC
04.11.2020
Dišeča mojstrovina izpod spretnih rok naših najboljših pekov
>Več
RUSKA KAPELICA 2020
29.07.2020
Leto je zopet naokoli in sredi julija smo v Pekarni Grosuplje pripravili tradicionalni krušni izdelek- pleteni hlebec, ki predstavlja našo krušno dediščino na tradicionalni slovesnosti ob Ruski kapelici pod Vršičem. ...
>Več
OBISK KOŠARKAŠKEGA KLUBA GROSUPLJE
24.07.2020
Ob zaključku košarkarske sezone 2019/ 2020 sta Pekarno Grosuplje obiskala predsednika ženskega in moškega Košarkarskega kluba Grosuplje Dare Brezovar in Peter Hojč. Direktorici Alenki Zavrl Mozetič sta se zahvalila za ...
>Več
Kontakt

Član skupine
DON DON D.O.O.

Gasilska cesta 2
1290 Grosuplje
Slovenija, EU

www.dondon.si
info@dondon.si

tel: +386 (0)1 78 66 900

 

>Vsi kontakti skupine Don Don
OSTALE BLAGOVNE ZNAMKE V SKUPINI
  • Tvojih 5 minut
  • Don Don
Hitre povezave Pekarne Grosuplje
  • Zgodba
  • Skupina
  • Aktualno
  • Sledite nam
    ID za DDV SI72961074 MŠ 5844550000
    TRR IBAN SI56 0310 0100 3099 507 (SKB banka d.d.),
    IBAN SI56 0700 0000 3403 626 (GORENJSKA BANKA d.d.),
    Copyright © Don Don d.o.o. 2016. Vse pravice pridržane. Pravno obvestilo arnoldvuga+ BMA Studio

    Piškotki

    To spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Če boste spletno stran uporabljali še naprej, s tem privolite v njihovo nadaljnjo uporabo.. Več o tem

    Piškotki

    To spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Če boste spletno stran uporabljali še naprej, s tem privolite v njihovo nadaljnjo uporabo.. Več o tem