#krušnezgodbe: Sosed

Brez dodanih aditivov

✔Bogat s semeni ✔Več bučnih semen Sosed je še boljši. Pri spremenjeni recepturi našega Soseda smo upoštevali želje naših kupcev. Pšenični in rženi moki smo dodali obilo bučnih in sončničnih semen, lanu ter sezama. S klasičnim dolgim postopkom priprave in dodanim naravnim kislim testom smo oblikovali hlebec izredno bogate sestave, ki je aromatičen, polnega okusa in svežine, ki traja. Zakaj je zmeraj sosedov kruh boljši? Odgovor smo pripravili v Pekarni Grosuplje in vanj vmesili vse skrivnosti sosedov. Obogatili smo ga z najboljšim iz domače pekarske tradicije in sodobnih pekovskih spoznanj. Sosedov kruh smo pripravili po  dolgotrajnem, klasičnem postopku, ki zahteva veliko truda in veščo roko mojstrov. Skrbno pripravo nam je poplačal s svojim izjemnim okusom, svežino ter bogato biološko sestavo. Sosedov kruh je zapisan naravi in njenim darovom.