• Domov
  • Zgodba
  • Krušne zgodbe
    • O projektu
    • O kruhu
    • Naše zgodbe
  • Skupina
  • Izdelki
  • ZAPOSLITVE
  • Aktualno
  • Kontakt
26.04.2018

Za prijatelje kruha- Dan odprtih vrat v Pekarni Grosuplje

Deli…


  • Facebook


  • Twitter


  • Linkedin


  • Email


  • Pinterest

Pravijo, da kruha ne naredi moka, temveč roka. Pridružite se nam na dnevu odprtih vrat in zgodbo našega kruha spoznajte pobliže.

Prav vsi se boste lahko preizkusili v ustvarjanju okrasnih pekovskih izdelkov in se udeležili delavnice z mojstrico peke z drožmi Natašo Đurić ali pa se pridružili članicam Društva podeželskih žena, ki vas bodo naučile spretnosti okraševanja poprtnika. Na delavnicah bomo sprejemali tudi vaše domače recepte in prav vsakega nagradili! Morda bo kruh z vašo recepturo prišel celo na trgovske police.

Dan odprtih vrat bo potekal v soboto, 12. 5. 2018 od 9. do 13. urena naši lokaciji na Gasilski cesti 2, Grosuplje.

Za vodeni ogled proizvodnje bomo poskrbeli zaposleni in vodstvo podjetja. Dogodka se bosta udeležila tudi župan občine Grosuplje dr. Peter Verlič in direktor občinske uprave mag. Dušan Hočevar, da bo prireditev gladko tekla, pa poskrbel znani radijski voditelj Iztok Gustinčič.

Veseli bomo vašega obiska!

 

 
AKTUALNO
Obisk predsednika Državnega sveta RS Marka Lotriča
28.11.2023
V začetku oktobra je občino Grosuplje obiskal predsednika Državnega sveta RS Marka Lotriča. Sprejel ga je župan dr. Peter Verlič in direktorica uprave Zdenka Grozde. Predstavila sta mu večje projekte, predvidene v občini, osrednji del pogovora je bila izgradnja novega Kulturnega centra Grosuplje.
>Več
Domači kruh za male in velike užitke ob vseh priložnostih
25.11.2023
Domači kruh s svojim omamnim vonjem in hrustljavo skorjico je nekaj, kar preprosto zadovolji brbončice, pa najsi je lakota ali samo želja. Svež, topel, dišeč košček, vsak ima svojega, najljubšega. Običaj – ...
>Več
Domači kruh iz najboljše pekarne v Sloveniji
22.10.2023
Domači kruh je osnovno živilo, pripravljeno iz moke in vode. Prvi dokazi o njegovi peki segajo 10.000 pred našim štetjem. Medtem ko so Egipčani 6000 pred našim štetjem po naključju odkrili fermentacijo, so ga premožni Grki namakali v vino in med. Skozi leta je peka doživljala velik napredek, šele v 20. stoletju pa so začeli dodajati kemikalije, zaradi katerih je hleb postal mehkejši, bel in bolj svež.
>Več
Kontakt

Član skupine
DON DON D.O.O.

Gasilska cesta 2
1290 Grosuplje
Slovenija, EU

www.dondon.si
info@dondon.si

tel: +386 (0)1 78 66 900

 

>Vsi kontakti skupine Don Don
OSTALE BLAGOVNE ZNAMKE V SKUPINI
  • Tvojih 5 minut
  • Don Don
Hitre povezave Pekarne Grosuplje
  • Zgodba
  • Skupina
  • Aktualno
  • Sledite nam
    ID za DDV SI72961074 MŠ 5844550000
    TRR IBAN SI56 0310 0100 3099 507 (SKB banka d.d.),
    IBAN SI56 0700 0000 3403 626 (GORENJSKA BANKA d.d.),
    Copyright © Don Don d.o.o. 2016. Vse pravice pridržane. Pravno obvestilo arnoldvuga+ BMA Studio