#krušne zgodbe:Krjavelj – Domača dopeka

Brez dodanih aditivov

V Pekarni Grosuplje vedno iščemo rešitve na nove izzive, ki jih narekuje trg in naši potrošniki. V času, ko se v trgovino ne odpravimo vsak dan, smo razvili nov koncept priprave kruha in ga poimenovali Domača dopeka. Prvi v družini novih kruhov je prepoznavni Krjavelj, ki smo ga skrbno pripravili, delno spekli in zapakirali v neprodušno vrečko in s tem podaljšali svežino na 3 dni. Hlebček vsebuje pšenično črno, polbelo in rženo moko. Narejen je po tradicionalni, dolgi metodi priprave testa z dodatkom naravnega kislega testa in brez dodanih aditivov. Pakiran hlebček je v polpečeni obliki, zato s kratko dopeko v domači kuhinji osvežimo aromo kruha in pridobimo hrustljavo skorjico. V vašem domu bo zadišalo po sveže pečenem in hrustljavem domačem kruhu. NAVODILA ZA DOMAČO DOPEKO KRUHA V TREH KORAKIH: