V Pekarni Grosuplje vedno iščemo rešitve na nove izzive, ki jih narekuje trg in naši potrošniki. V času, ko se v trgovino ne odpravimo vsak dan, smo razvili nov koncept priprave kruha in ga poimenovali Domača dopeka.
Prvi v družini novih kruhov je prepoznavni Krjavelj, ki smo ga skrbno pripravili, delno spekli in zapakirali v neprodušno vrečko in s tem podaljšali svežino na 3 dni. Hlebček vsebuje pšenično črno, polbelo in rženo moko. Narejen je po tradicionalni, dolgi metodi priprave testa z dodatkom naravnega kislega testa in brez dodanih aditivov.
Pakiran hlebček je v polpečeni obliki, zato s kratko dopeko v domači kuhinji osvežimo aromo kruha in pridobimo hrustljavo skorjico.
V vašem domu bo zadišalo po sveže pečenem in hrustljavem domačem kruhu.
NAVODILA ZA DOMAČO DOPEKO KRUHA V TREH KORAKIH:
Pakiran kruh (delno pečen) ohranja svežino do 3 dni, v zmrzovalniku pa ga lahko hranimo do 6 mesecev.