V Pekarni Grosuplje vedno iščemo rešitve, ki sledijo sodobnim trendom in izzivom, pa vendar, tako kot nekoč, z enako mero ljubezni, znanja in po izbranih tradicionalnih recepturah. Za vas smo razvili nov koncept priprave kruha imenovan Domača dopeka, ki pomeni, da skrbno pripravljen kruh do konca spečete v vaši domači pečici. Sveže pečen domači kruh napolni dom s čudovitim vonjem topline in je v sodobnem ritmu življenja prej privilegij kot pravilo. Z novimi kruhi za Domačo dopeko bo domač kruh, postal reden del vašega vsakdana. S kratkotrajno dopeko prebudite njegovo aromo in ustvarite hrustljavo skorjico. Vsi kruhi za Domačo dopeko so vroče pakirani, zato naj vas kondenz in vlaga v notranjosti embalaže ne presenetita. S pomočjo vročega pakiranja razkužimo notranjost embalaže in poskrbimo, da kruh ostane vlažen in svež tri dni. Kruhi za Domačo dopeko so na voljo tudi sveže pečeni v Mercatorjevih prodajalnah. KRJAVELJ je skrbno pripravljen, delno pečen in zapakiran v neprodušno vrečko. Hlebček vsebuje pšenično črno, polbelo in rženo moko. Narejen je po tradicionalni, dolgi metodi priprave testa z dodatkom naravnega kislega testa in brez dodanih aditivov. KRJAVELJ POLNOZRNATI HLEBČEK s skorjo temno bakrene barve, posut z rženo moko, je pripravljen iz pšenične polnozrnate moke, z manjšim deležem pšenične polbele in ržene črne moke. Narejen je po tradicionalnem postopku, s kislim testom in brez dodanih aditivov. SKORJAVC je zaradi dodanega kvasnega nastavka, krompirjevih kosmičev ter pinjenca v testu še polnejšega okusa in bogatejše arome. Zanj je značilna rustikalna skorja ter mehka in sočna sredica. Odlično se poda k jedem na žlico, narezkom in namazom. KRAJCAR BELI vsebuje pšenično belo moko in je izdelan po posebni dolgotrajni pripravi testa s kvasnim nastavkom. Skrivnost odličnosti in prednosti tako pripravljenega kruha so izjemna polnost okusa, izrazita aroma, hrustljava skorja ter daljša svežina kruha. KRAJCAR POLBELI je izdelan s pšenično polbelo, rženo moko in z dodatkom kvasnega nastavka. Skrivnost odličnosti tako pripravljenega kruha je v posebni dolgotrajni pripravi testa. Odlikuje ga izjemna polnost okusa, izrazita aroma, hrustljava skorja ter daljša svežina. Naj v vašem domu zadiši po sveže pečenem in hrustljavem domačem kruhu.